sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Yötön yö

Sitä taas toistelee itselleen, kuinka nopeasti aika rientää eteenpäin. Juuri kotiuduttiin synnäriltä, vaikka kalenterin mukaan siitäkin on jo kuukausi. Siis mun vastasyntynyt on jo kuukauden ikäinen? Huh... Kuukaudessa on ehtinyt tapahtua jos jonkinmoista mukavaa ja ei-niin mukavaa asiaa. Blogia en ole edes kerennyt ajattelemaan, mutta eilen mietin jos vaikka tulisin teille kertomaan meidän keskikesän juhlasta, juhannuksesta. 

Sitä vietettiin ensin perjantaina muutaman ystävän kanssa mökillä saaressa keskellä järveä, ja vietto jatkui mun porukoiden kanssa samassa paikkaa lauantaina. Molemmat päivät menivät samalla kaavalla, grillaten ja saunoten. Mukavaa oli molempina päivinä, ja talviturkkikin lähti. Ei multa, mutta J:ltä ja Pyryltä kylläkin! Molempina iltoina oltiin vasta 12 jälkeen kotona, joten Pyryn nukkumaanlaitto ei ollut mikään iso homma. Jätkä sammui jo autoon, ja siitä kannettiin sänkyyn. Heräilytkin aamuina tapahtuivat vasta 10-11 aikaan. Tänään saatiin kahden keskistä aikaa J:n kanssa, kun päästiin kaksin veneilemään järvelle. Se tuli tarpeeseen, henkisesti ehkä enemmän mulle. Ensi viikon J on vielä töissä, ja sitten hänellä alkaa 3 viikon kesäloma! Lomalle on suunnitteilla pientä maakuntamatkailua Itä-Suomeen sekä myös hieman ristiäisiä! Perinteiset Rantajamitkin ovat heinäkuun puolessa välissä, ja sinne ollaan molemmat suuntaamassa, eri päivinä kuitenkin lapsenhoitopulan takia. Tai pula on vähän huono käsite, kyllä varmasti Pyrylle hoitaja löytyisi, mutta vauvaa en tahtoisi vielä yöksi mihinkään laittaa. Joten nähtiin parhaaksi, että J menee perjantaina ja mä jään poikien kanssa kotiin, ja mä meen launtaina jolloin vuorostaan J vahtii lapsia. Ristiäisiä vietetään 19.7, ja tulen niistä varmasti kirjottamaan, vaikkakin ajattelin että jätän blogin kesätauolle. Haluan nyt keskittyä täysin perheeseen ja ystäviin. Eli luultavasti meistä kuulette vasta elokuussa enemmn, niitä ristiäisiä lukuunottamatta. Toivottavasti meillä on lukijoita myös kesän jälkeenkin! Loppuun saatte kuvapläjäyksen. Ihanaa kesää teille, nauttikaa, nauttikaa, NAUTTIKAA! <3



























10 kommenttia:

  1. Ihana kuulla, että teille kuuluu hyvää! <3 Odottelen innolla ristiäispostausta! Hyvää kesää myös teidän koko perheelle!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla teistä :) meillä on ristiäiset samana päivänä! Toivotaan kaunista säätä silloin!

    VastaaPoista
  3. Ihanat te <3 mä ymmärrän täysin sun blogihiljaisuuden, itsellänikin on mennyt vähän maku koko touhuun.. Tai en nyt sanois, että maku mutta innostus. Nähdään jameis!

    Terkuin, salamyhkänen naapuri :D tiedät kuka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe ;D Mulla kyllä innostusta olis mutta ei todellakaan aikaa.. Tai joo jos joka päivä yöllä kirjottaisin niin sit olis aikaa :D Jep nähdään ;) <3

      Poista
    2. Ei montaa päivää enäää! Jihuuuuuuu <3

      Poista
    3. Oho, nyt paljastuin kun ei tullut anonyyminä :D

      Poista
  4. Voi ei, mamma, miten ihania kuvia! <3

    VastaaPoista