maanantai 3. helmikuuta 2014

Stressiä pukkaa!

Pikkumies nukkuu, joten sain hetken aikaa kirjoitella taas tänne!

En oo ennen kauhistellut maanantaita, koska mulle se on päivä muiden joukossa.

Mut tänään.

Tänään se kauhistus iski. Nyt alkoi viimeiset 5 päivää ennen ristiäisiä. Ja oikeestaan mitään en oo vielä kunnolla tehnyt. Miljoona asiaa tekemättä. Saakohan poika ikinä kunnon juhlia!

Eilen kävi pappi täällä meillä kylässä ja voi että oli mukava mies! Ite ei olla J:n kanssa mitään uskovaisia, meille ristiäiset on enemmänki perinne. Mä en yhtään pidä semmosesta yliuskovaisista juhlista tms, niin mietinkin että kuinka uskovainen pappi meille suodaan. Mut tää oli aika rento asian suhteen, ja muutenkin tosi mukava ja puhuttiin paljon muustakin!

Huomenna pitäis pojan kanssa lähteä päivällä kauppaan. Kahdestaan. Ostamaan kaikki leipomistarpeet yms. (Ja niitä on paljon)... No enköhän mä selviä, täytyy toivoa että poika nukkuisi!

Viime yönä saatiin nukkua. Poika heräsi vaan KERRAN yöllä syömään! Toivottavasti tällänen rytmi jatkuis, paljon paljon virkeempi olo kun sai nukkua putkeen enemmän kun 2h!



Sammakkomies!



Pullisteleva Mikki Hiiri! ;)


Voi että kun ei taas tuu mieleen mistä sitä kirjottelisi, kun ajatukset pyörii nyt aika paljon ristiäisten ympärillä. Niistä tulen kirjottamaan pidemmän postauksen!!

Siihen asti, te voisitte kertoa mistä haluisitte kuulla enemmän? :) Otan ideoita mieluusti vastaan!


<3




Neea ja Poju

2 kommenttia: