sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Lazy sunday

Tänään en aio tehdä mitään. 

Paitsi ehkä makoilla sohvalla ja laiskotella. Ja illemmalla voi olla että mennään mun porukoille käymään. Mut en mitään muuta!


Poikakin on sitä mieltä, että tänään laiskotellaan!

Eilen oltiin pojan kanssa Tiitun baby shower juhlissa! Oli kyllä hauskaa ja sain ihania herkkuja syödäkseni! Tiitun blogista löytyy kuvia mm. herkuista mitä oli tarjolla! ;)

Tällä viikolla on meillä ollut muutosten viikko. Mä lopetin imettämisen, pitkän harkinnan jälkeen. Huomattiin J:n kanssa, että poika huutaa vähemmän ja nukkuu enemmän kun saa vain korviketta. Kokeilin imettää, pumpata ja syöttää pullosta, jätin ruoka-aineita pois jne. mut mikään ei auttanut. 24h poika sai vain korviketta ja sillä nukkui yöt hyvin ja päiväunet, eikä huutanut vatsaansa. Annoin sen jälkeen omaa maitoa niin huusi taas koko päivän kun hyeena. Ja nukkui vartin pätkiä.

Mielummin oon imettämättä, kunhan poika on terve, kasvaa eikä tunne kipuja! Se on tärkeintä <3

Poika sai tänään myös mun ystävältä lainaan koliikkikeinun, ja kyllä viihtyy hyvin! Nukkuu kuin tukki!


Kuvat on vähän huonoja kun pimeessä ja puhelimella otettuja!

Pappikin soitti tällä viikolla. Ens viikon sunnuntaina tulee käymään ja sovitaan hänen kanssaan ristiäisohjelmaa. Niihinkin enään vain muutama viikko ja sitten poika saa nimen! Joka on ollut ja pysyykin kaikille salaisuutena sinne asti ;)

Ihanaa sunnuntaita kaikille <3


Käytiin häissä viikko sitten!



Neea ja poju

4 kommenttia: