maanantai 20. tammikuuta 2014

Unettomat yöt

Lauantaina oltiin häissä. Oli ihanaa!
Poika oli myös mukana ja tarkoitus oli lähteä juhlista, kun bändi alottaa eli n. klo 20 aikaan. Ettei vauva herää meteliin.

Bändi aloitti - pojan uni vaan syveni. Poika siis nukkui koko tilaisuuden ajan, kolmesti heräsi vain syömään.

Päätettiin jäädä.

Onneksi jäätiin, oli ihan mahtavat juhlat!
Kotiin päästiin niin poika päättikin, että enään ei nukuta. Koko yö siis valvottiin, ja myös sitä seuraava yö.
 

Mitenköhän ton lapsen sais nukkumaan? Päivisinki päikkärit kestää puolisen tuntia, hyvällä tuurilla tunnin. Luulis et väsymys vie voiton mut ei. Hereillä on hauskempaa.

Miten noin pieni voi jaksaa niin pienillä unilla? Mä voisin nukkua vaikka vuorokauden putkeen.
Pitääköhän alkaa soittamaan rokkia kotona volat kaakossa, jos hän sit suostuisi nukkumaan?

En muuten saanut morsiuskimppua. Lähettiin juuri samaan aikaan. Mä ihmettelinki kun J rupesi hoputtamaan lähtemisessä. Syy selvisi. Pöh, sanon minä. Morsian sanoikin, että hänen oli tarkotus viskata mua sillä kimpulla. Lupasin ottaa sen henkisesti vastaan.

Hehe.



Neea

3 kommenttia:

  1. Meillä oli ihan sama juttu et helmi valvo aluks paljon öisin mut niin se tuntuu kaikilla menevän kun lapset ettii sitä rytmiä.. etkai pidä mitää valoja enää öisin päällä tai juttele vauvalle? Teette selkeät erot yön ja päivän välille nii kyllä se pikku hiljaa alkaa toimii :)

    VastaaPoista
  2. Joo yöllä on pimeetä mut tommosta en oo kuullu ettei pitäs jutella :O Joo eiköhän se tästä pikkuhiljaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yöllä heräävän vauvan kanssa ei seurustella, vaan lohdutellaan hätä pois ja hoidetaan lempeästi vain välttämättömät hommat, lähinnä kakkavaipanvaihto. Ei tuutulauluja enää yöllä! <- tommone löyty netistä..
      Kyl sen itekki on oppinu et helmi ku herää yöllä nii jos siin alkaa juttelee nii helmi virkoo ja sit on vaikeempi laittaa nukkumaan.. eli ei me ainakaa olla juteltu mitään vaan tehty selväks just et päivällä seurustellaan ja yöllä nukutaan :)

      Poista