torstai 9. tammikuuta 2014

Uusia ruokailutottumuksia ja yövalvomisia

Viikko on kulunut nyt siitä kun päästiin sairaalasta kotiin. Arki on lähtenyt pyörimään, ja poika on selvästi päättänyt että päivällä on kiva nukkua ja öisin kiva kiukutella ja valvoa! Onneks saa hieman nukuttua päivisin kun poikakin nukkuu. Tänään nukuttu 1,5h päikkärit ja teki kyllä hyvää!

Kotiuduttuuamme ajateltiin J:n kanssa ruveta vähän katsomaan mitä suuhun laitetaan ja että alettais kokeilemaan vähän uusia ruokalajeja. Ensimmäisenä kokeiluun on päässyt avokado! Siitä ollaan nyt tehty avokado-pastaa ja tänään J laittoi sitä makaronilaatikon sekaan ja oli kyllä maistuvia molemmat! 

Aloitettiin myös tällä viikolla suunnittelemaan ristiäisiä. Saatiin vieraslista kokoon ja vieraita yhteensä on nyt 34 ja voi olla että lista vielä kasvaa.. Onneksi ei tarvii niitä täällä meijän pienessä kaksiossa pitää!

Ollaan myös otettu poika mukaan koiralenkille parina päivänä ja on kyllä hyvin nukkunut vaunuissa! Neuvolatätikin kävi eilen kotikäynnillä ja punnittiin poika niin ihan hyvin oli lähtenyt kasvamaan. Ens viikolla mennään neuvolaan niin siellä katsotaan, että saako tuo poika nyt tarpeeksi maitoa multa kun välillä vaikuttaa ettei saisi.. :( Täytyy yrittää olla stressaamatta asiaa, koska muuten ei ainakaan tule mitään!

Oon myös todella yllättynyt siitä, miten hyvin oon synnytyksen jälkeen palautunut. Viikko takana ja näyttää kun en olisi mitään lasta ikinä synnyttänykkään! 


 
Ja mitään en siis ole tehnyt! Odotankin sitä, että pääsee lenkkeilemään ja salille! Ikävä urheilua.

Nyt ei oikeestaan ole enempää mitään mullistavampaa kerrottavaa, toivotaan että saisin ens julkasuun enemmän kuvia ainakin! 



Neea

1 kommentti:

  1. wow ei kyl tosiaa huomaa että olisit ollu raskaana! hyvä palautumis kyky vissiinkn ;)

    VastaaPoista