perjantai 13. kesäkuuta 2014

Juhlapaikka ja opastekyltit (sekä hääpäivän kertaus)

Nyt kun häästressi on ohi, voi taas paneutua kunnolla Bloggerin maailmaan.

Lupasin aikaisemmissa postauksissa kuvia opastekylteistä ja juhlapaikan koristeluista, joten tässähän näitä olisi!



Valmiit opastekyltit!



Pöytien koristelua
 








Liitutaulu eteisessä. Koristeeksi pääsi Partyliten upeat led-kynttilät.



Lahjapöytä eteisessä






Mun ja J:n skumppalasit



Ja koska tosiaan kuvia en muista henkilöistä tänne blogin puolelle viitsi laittaa, aika paljon jää kaikista tilanteista kuvia pois, joten ajattelin kerrata teille tämän meidän päivän (ja samalla saada ihania flasbackejä!)

Aamu alkoi niin, että J lähti bestmaninsa kanssa muualle valmistautumaan, ja minä jäin odottamaan, että kaasoni ja kampaajani tulevat meille. Söimme vähän aamupalaa ja rupattelimme niitä näitä.

Aloimme hyvissä ajoin meikkaamaan ja laittamaan hiuksia, jottemme myöhästyisi kirkosta. Kaasot hakivat valokuvaajamme meille joskus 1 aikoihin, ja paljon kuvia laittautumisesta ja meistä tulikin otettua. Kampauksesta olikin kuvia edellisessä postauksessa. 

Meikin tein itse, ja siitä ehtisinkin itse napsasta kuvan:



Kirkolle lähdimme joskus puoli 4 jälkeen, sillä vihkiminen alkoi klo 16.15. Alakerrassa odottaessa ei kyllä edelleenkään jännittänyt yhtään, ja J oli kuulemma yläkerrassa eri mieltä. Ja sen kyllä huomasi kun alttarilla seistiin, mietin että hengittääkö J ollenkaan!!

Vihkiminen meni todella nopeasti, tai siltä tuntui, vaikka se 25min kestikin. Kirkolta hyppäsimme hääautoomme, joka oli siis vuoden -61 Rolls Royce. Aika hieno.

Kävimme eräässä puistossa ottamassa hääpotretti kuvat, ja sieltä suuntasimmekin juhlapaikalle. Autosta hyppäsimme niin nopiaa ulos, että J unohti raamattumme auton takapenkille! Onneksi kuski on meidän isän ystävä, joten enköhämme saa sen takaisin jossain vaiheessa. Hups!

Juhlapaikalla juotiin alkuskumpat ja otettiin onnitteluja vastaan, jonka jälkeen oli vihdoin ruokailu! Pääruokana oli lihakeittoa (lihat haettu lähitilalta, oli erittäin maukasta.) ja kasvisvaihtoehtona kasvissosekeitto, joka niin ikään sekin maistui muille sillä se loppui ihan hujauksessa! Jos oltaisiin tiedetty, että se noin hyvin menee kaupaksi, oltaisiin varauduttu siihen enempi. 

Ruuan jälkeen oli vapaata seurustelua ja isäni ja pappani piti puheet, ja liikuttavat puheet olivatkin. Sen jälkeen vuorossa oli kakun leikkaus, ja minähän se ehtisin polkasta, jonka jälkeen J polkas suoraan mun varpaille!

Kakun leikkaamisen jälkeen seurusteltiin vieraiden kanssa ja tanssittiin häävalssi. J:n serkun isä lauloi sen meille, ja erittäin hyvin lauloikin! Valssin jälkeen aukesi karaoke ja baari.

Lauloin siskoni kanssa eräässä vaiheessa karaokea, ja biisin jälkeen kaksi rosvoa kaappasi minut!

J:n piti vastata kymmeneen kiperään kysymykseen, jotta sai minut takaisin. Ja kaikki hän saikin oikein. Sen jälkeen minun piti silmät sidottuina 5 miehen joukosta tunnustelemalla löytää omani. Kasvoihin ei saanut koskea. Yhden uusintakierroksen jälkeen, kyllä vaan se oma sieltä löytyi!

Oli vielä kolmas leikki, jossa piti istua selät vastaikkain ja molemmille annettiin laput joissa oli meidän nimet. Kysymyksiin piti vastata niin, että kumpi tekee sitä omasta mielestä enemmän (nostaa siis sen nimen lappu ylös)

Loppuilta menikin sitten juoden ja juhlien. Yöstä päädyimme hääsviittiimme Siuntioon.

Oli kyllä erittäin ihana päivä ja haluankin vielä kiittää kaikkia ketkä pääsi kanssamme tuota päivää juhlimaan! <3

2 kommenttia: