maanantai 7. heinäkuuta 2014

6KK & kuulumiset!

Pyry täytti 6kk 30.6! Tänään meillä oli neuvola, ja mittoja saatiin 68,5cm & 8365g! Hyvin poika kasvaa <3 En ole nyt oikein samaa mieltä tosta pituudesta, koska viime neuvolassa oli tasan 68cm, ja kyllä huomaa että vaatteet on eri kokoset kuin kuukaus sit.. Tosin tänään oltiinkin eri neuvolassa, kun meidän oma neuvola on tämän kuun kiinni. 

Otettiin kotona vähän 6kk kunniaks kuvia!
















Nyt ollu vähän hiljaista blogin puolella, sillä J:llä alkoi isyysloma (kyllä, nyt jo!!) ja nyt ollu niin ihanat ilmat ja paljon juhlia yms, ettei olla paljon sisällä tai ylipäänsä kotona oltu! 

Lauantaina ostettiin Pyrylle kahluuallas ja se on näillä ilmoilla ihan pop! Käytiin myös eilen veneilemässä ja saaressa mökillä pyörähtämässä! Oli niin tasasta kyytiä, että Pyry nukahti veneeseen.







Saatiin Pyryn tuloksetkin neurologilta. Kaikki testit on ok, neurologi epäilee hetkellistä aivojen sähkökäyrien katkosta, joka ei enään EEG:ssä näkynyt. Ollaan vielä kuukaus tarkkailussa, mutta en usko, että mitään kohtauksia enään tulee. Iso kivi vierähtänyt sydämeltä, mun lapsi on terve. <3




Ihanaa kun kesä on vihdoin saapunut tännekkin, ja kesä tuo varmasti ihania asioita tullessaan, ainakin tähän asti tuonut <3 

IHANAA KESÄÄ LUKIJOILLE, postaustahti varmasti hiipuu nyt hieman tosiaan tuon J:n loman ja ilmojen takia, mutta yritän kyllä viikoittain jotain rustailla!! 



Love; Neea & Pyry

4 kommenttia: