torstai 4. joulukuuta 2014

Pyryn joulu- ja synttärilahjatoiveet!

Multa on nyt todella useasti monelta eri taholta kyselty, että mitäs se Pyry nyt sitten tahtoo joulu- ja synttärilahjaksi. 

Oon vähän sitä mieltä, että ei juuri mitään. Lelujen perään tuo jaksaa kiinnostua ehkä hetkeksi, mutta loppujen lopuksi ne äidin kynttilät ja kipposet on kiinnostavampia, sillä niihin ei saa koskea. Ja mä todella toivon, ettei niitä lahjoja tule paljoa, sillä eihän meille edes mahdu tänne pieneen kaksioon mitään. Mutta koska jokainen sukulainen ja kummi kuitenkin tahtoo jotain ostaa niin ajattelin koota tälläisen listan, että mille sitten olisi ehdoton tarve.

Vaatteet - Näitähän jokainen tarvitsee aina, vai mitä? Me ollaan juuri siirrytty kokoon 80cm, joten toiveena olisi koot siitä ylöspäin.

Äänikirjat - Pyry tykkää loruista ja lauluista, ja koska mun loruttelu ja laulutaidot ei ole mitenkään parhaasta päästä, niin ajattelin josko hän viihtyisi näiden parissa.

Kovasivuiset kirjat - Pyry pitää myös tavallisista kirjoista, ja niitä luetaankin joka ilta. Tavallisista kirjoista on lähes kaikki sivut jo syöty ja revitty, jospa kovasivuiset pysyisivät paikoillaan?

Potta - Jahka jätkä rupee kunnolla kävelemään paikasta A paikkaan B, otetaan pottailu mukaan meidän arkeen pikkuhiljaa. Toiveena potta, josta saa sisäosan irti helpottaakseen sen tyhjentämistä.

Lahjakortit - Jos ei mitään erikoista keksi, niin lahjakortteja saa myös ostaa ja me voimme yhdessä suunnitella, mitä niillä ostetaan Pyrylle. Paikalla ei niin väliä, kunhan liikkeestä saa jotain nimenomaan Pyrylle.

Kehittävät lelut - Tiedättekös, ne mistä pitää tunkea oikean mallinen palikka oikean mallisesta reiästä jne? Lelut, jotka kehittävät Pyryn aivojen toimintaa ovat kyllä tervetulleita! Luulen, että Duplot ovat kohta myös ajankohtaisia!!

Reinot - Mitkä ihanat helpot kengät sisällä kävelemisen opetteluun ja kaikenlisäksi mahdottoman söpöt! Koko 20 on Pyryn pienen räpylän koko.

Cd-levyjä - Siis semmoisia, mitkä sisältävät pienille soveliasta musiikkia. Poika kun on niin kova tanssahtelemaan!

Kylpytakki - Pieni hupullinen pyyhe meillä on, mutta kylpytakkikin olis kyllä kiva!

Rahaa - Pyryn omalle säästötilille saa laittaa rahaa, jonka Pyry saa käyttää isona mihin itse haluaa. Tämä siis, jos mitään konkreettista ei halua pojalle ostaa, vaan osallistua tulevaisuutta varten.


Ja pelkästään vaikka Pyryn vieminen pulkkamäkeen tai jotain muuta vastaavaa käy vallan mainiosti myös. Tuon ikäinen ei kuitenkaan ymmärrä mitä varten lahjat on ja onko niitä paketteja yksi vai yksitoista. Mielummin jättää turhan ostamatta, ja lupaa viettää vaikka kokonaisen päivän Pyryn kanssa, uskon että siitä on enemmän iloa pojalle kuin pehmolelusta :) 


 

4 kommenttia:

  1. Voi että tota Pyryä kuin söpö poitsu se onkaan! Ja hyvin käytännölliset joululahjatoiveet on :) Oon itekin miettinyt että kunhan muksu syntyy niin leluihin tätä on turha pienenä ollessa hukuttaa, harvemmin ne lelut oikeesti ees kiinnostaa. Ennemin just räpelletään kiellettyjä asioita ja yleensä ne yksinkertasimmat asiat on parhaimpia, esim. pahvilaatikot ym.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on <3 Joo, mä en halua mitään turhaa rojua josta ei ikinä pääse eroon :D Ei tuo kuitenkaan pahemmin lelujen päälle ymmärrä, sellaiset lelut joista on jotain hyötyä tai että Pyryn täytyy ajatella sillä leikkiessään niin kelpaa tässä ikävaiheessa :) No sepä se :D Kaikki kielletty varsinkin!

      Poista
  2. meilllä on jo duplot ollu useamman kuukauden käytössä, Niilo ainakin tykkää kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin porukoilla on legoja ollut, ei Pyry niitä kohtaan ennen oo osottanu mitään kiinnostusta, nyt kun tajuaa niistä jotain niin alkanu kiinnostamaan :D Tosin eipä se omilla leluilla paljoa ookkaan leikkinyt kun kaikki muu kiinnostaa enemmän :D Mm. kiipeily joka paikkaan..

      Poista