keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen

Avasin Bloggerin ja ajattelin kirjottaa taas pitkästä aikaa. Oli tämä sivu tässä tyhjänä n. puol tuntia. Mistä sitä sitten kirjottaisi? Päädyin kertomaan meidän pääsiäisestä.






Torstai oli niin nätti päivä, että päätin laittaa pojan vaunuihin ja koiran hihnan päähän ja lampsia ulos pitkälle lenkille! Iltapäivällä J:n töiden jälkeen lähdettiin kauppaan ja meidän porukoilla käymään. Siellä menikin vähän pidempään mitä piti, ja meidän ruuan laitto ''vähän'' venyi. Syötiin puol 1 yöllä kermaperunoita ja naudanpaahtopaistia. Ja viiniä tietysti.

Perjantaina oltiin pihalla ja laitettiin meijän terassia kesäkuntoon. Tosin aita ja terassilaudat pitäisi vielä maalata, mutta eiköhän ne vielä ehdi! Siivosin myös koko kämpän lattiasta kattoon. Oli se ehkä 5 tuntia puhdas. Kunnes Domi tuli sisälle.








Kauheen kiva muuten, että tää meijän pikku vaippapöksy on löytäny varpaansa. Saa vähän vaipanvaihtoon haastetta!




Tää paita on yks niistä ihanista vaatekappaileista mitä tilasin H&M:ltä. Söpö.


Lauantaina kävin heti aamusta vähän kaupoilla, tohon terassin ''pöydälle'' joka on kasattu perunalaatikoista, ostin narssissien kaveriksi lyhdyn. Siitä ei tullut valitettavasti napattua kuvaa.

Löysin myös kodin tavaratalosta liitutaulun, jollainen mun on pitänyt tehdä vanhoista ikkunanpokista. Mutta kun tarkoitus on liitutauluun kirjoittaa häiden istumajärjestys, niin ei aika anna myöden alkaa tekemään liitutaulua alusta loppuun itse. Siinä on vielä vähän tuunaamista, mutta varmasti kuvaan sen tänne kunhan saan sen valmiiksi! 




Kaupoilta kun kotiuduin, meille tuli ihana ystäväpariskuntamme lapsineen kylään ja avasimme grillikauden! Pihviä, kanaa, makkaraa, salaattia, patonkia (jotka unohdimme paistaa!). Syötiin kaikki itsemme ähkyyn, mutta kuitenkin jälkkäriksi maistui vielä jäätelö! Onhan sille oma vatsalaukku. Ainakin mulla on kaikelle makealle.

Kuvassa ystäväpariskunnan poika pitää Pyryä kädestä kiinni<3 A on Pyryä 4 päivää nuorempi! Viime neuvolassa pojat oli tasan samanpituisia, painoeroakin huimat 100g!

Illalla lähdimme vielä Pyryn yksien kummien mökille käymään. J:n piti mennä saunaan, mutta se oli ehtinyt jo sammua, joten istuimme vain iltaa siellä. Tulimme myöhään kotiin ja menimme heti nukkumaan. Pyrykin väsyneenä nukkui koko reissun ja yönkin.




Sunnuntaina aamusta suuntasimme takaisin kyseiselle mökille, otimme Pyrylle vaunut mukaan jotta hänkin saisi olla ulkona, ja siellä hän sitten nukkuikin koko ajan. Mökkeilyn jälkeen iltapäivällä pojat lähtivät pelaamaan höntsäfutista, Pyry meni toiselle kummitädilleen hoitoon ja me tytöt suunnattiin terdelle. Myöhemmin lähdettiin hakemaan poikia, jotka päättivät sitten mennä vielä saunomaan jonnekkin. No soitin lisäaikaa Pyryn hoitoon, mutta en ajatellutkaan, että ilta venyisi niiiiin pitkäksi. Haettiin me Pyry puolen yön jälkeen, meistä riippumattomista syistä kylläkin. Onneksi Pyryllä on maailman paras kummitäti (ja muutkin kummit) joka mielellään poikaa katsoi<3 

Maanantai olikin sitten varattu aika koekampaukseen, ja oon kyllä niin tyytyväinen siihen! Juuri mulle sopiva, ja kaikenlisäksi mekkoon sopiva! Loppupäivä menikin laiskotellen.

Meillä oli todella mukava pääsiäinen. Mitään ei oikeastaan oltu suunniteltu, joka teki siitä hauskemman!

Moni on muuten varmaan kuullut 30 day AB-challenge:sta? Jottei mun toukokuu olisi pelkkää häiden järkkäilyy ja stressaamista, ajattelin tehdä sen! Voi olla, että häissä en paljoo kävele kun vatsalihakset on hellänä, haha! 



2 kommenttia: