sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Vähän neuvolaa ja kuulumisia

Perjantaina käytiin neuvolassa. Jännitti vähän mennä sinne kun oli ekat piikkirokotteet edessä...

Pituus: 62cm
Paino: 6535g
Pipo: 42,5cm

Terhakka poika. Hieno iho. Hyvä katsekontakti. Hymyilee ja juttelee. Löytänyt kätensä. Sopusuhtainen reipas poika.

Oli kyllä kauheaa ottaa Pyry syliin ja pitää raukkaa jalasta kiinni. Toinen iloisesti katso silmiin, hymyili ja jutteli kunnes neuvolatäti iski piikin reiteen. Poika muuttui sekunnissa punaiseksi ja se huuto oli sydäntäsärkevää. Kyyneleet valui pitkin poskia ja inhotti katsoa kun toiseen sattui. Ja kun se piikki ei ollut ihan mikään ohut ''normaali'' piikki, vaan paksu ja ontto. Sattuis sellanen itteenki. Yks piikki saatiin alta pois niin poika kääntöön ja toinen piikki toiseen reiteen. Onneksi se ei kauaa kestänyt ja rakas rauhottui kun nostin syliin ja sai vähän maitoa. Ja seuraavat samat rokotteet vasta 5kk iässä.

On kyllä hurjaa kuinka paljon Pyry on 4 viikossa kasvanut. 4cm & 895g. Sentti viikossa. Toivottavasti toi kasvu pian hidastuu, muuten mulla ei kohta oo enään mun pientä vauvaa..

Neuvolan jälkeen ei sitten kauheasti ruoka maistunut ja huusi kipuaan, jalkoja aristi ja oli muutenkin vähän kipeän oloinen. Onneksi ei kuitenkaan kuume noussut, ja nukkui yönkin hyvin vaikka nukkumaanmeno oli hieman hankalaa. Mun reipas poika <3


 Kuvat on kaikki otettu puhelimella, siispä pahoittelen laatua...

Ei paljoa hymyilyttänyt neuvolan jälkeen.


Muuten onkin sitten ollut mukava viikonloppu. Häitä hieman järjestelty, tai lähinnä saatu vahvistus, että keittiöön on nyt henkilökunta, valokuvaaja varmistunut ja sormuksenkin hain kultaliikkeestä lauantaina. Ja testattu on tietysti, täydellinenhän se minulle on!

Mietin tuossa yksi päivä, että olisin tehnyt erikseen blogin joka käsittelee häiden suunnittelua ja olisin tämän blogin pitänyt ihan vauva-aiheisena, mutta tulin siihen tulokseen että häät on jo 2kk päästä ja suurinosa on jo suunniteltu niin sinne ei montaa postausta tulisi. Joten menee se sitten tässä samalla.

Pyrykin jo kääntyilee selältä masulteen, tosin toinen käsi jää vielä hieman alle ja ei sitä saa vedettyä sieltä alta pois ja sehän ärsyttää. Hymyilty ja juteltu meillä on jo kauan ja tarttuu esineisiin ja niitä on kiva heilutella. Mamman hiuksia on myös kiva repiä! Kyljeltä kyljelle kiikutaan ja päätä kannatellaan jo hienosti. Bumboiltu on myös vähän ja sehän se hauskaa on! Tulevat hampaat kutittaa ikeniä, joten vähintään yksi nyrkki on suussa. Välillä myös molemmat. Ja kuolaa tulee. Jos ottais kaiken talteen niin saisi sitä varmaan litroittain päivässä! 



Hauskaahauskaahauskaa!



"Omnom, nyrkkiä!"



Näki ittensä puhelimen näytöstä, Pyryn selfie!







Nukahti sormi suussa!



<3










Innostuin vähän tilaamaan kesäksi vaatteita Pyrylle H&M:ltä. Nyt vain odottelen niiden saapumista, jonka jälkeen voin ne tännekkin jakaa! 

Häihin on enään 2 kuukautta! Aika menee (onneksi) nopeasti.Kohtahan meidän päivä kolkuttaa jo ovella!!

11 kommenttia:

  1. Ihana poitsu <3 voin vain kuvitella sen tunteen kun rokote pistetään, nyyyyh. :( Ei oo enää kauaa rakkausjuhliin, ihanaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Joo ei ollu kivaa, hyvä etten ite alkanu itkemään, en oo koskaan nähny/kuullu Pyryä sellasena!! :( Ei ookkaan, vielä ei jännitä mut saa nähä missä vaiheessa jännitys/stressi puhkee! :D

      Poista
  2. Voihku toinen voi olla sulonen :)

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi sulla, kivoja juttuja luettavaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liityimpä vielä lukijaksikin, kesäkuussa samanlainen elämänmuutos edessä, minkä tämä pieni poikanen on sulle tuonut ;) Käy kurkkaamassa takaisin!

      http://elsanblogitus.blogspot.fi/

      Poista
    2. Kiitos! Ja ihanaa, onnea näin etukäteen! ;) Kävin, ja liityin lukijaksi!!

      Poista
  4. Aivan ihana blogi ja miten suloinen poika teillä on <3!! Teitä jään kyllä seuraamaan :)

    VastaaPoista