tiistai 29. huhtikuuta 2014

Hiljaista blogin suunnalla

Taas viikko vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Pahoittelut siitä! Ei vaan yksinkertaisesti ole ollut aikaa. Häihin enään vähän päälle VIISI viikkoa, ja vielä muutamia juttuja hankkimatta. Ruoka häihin ei ole vielä varmistunut, sillä laitoin tilalle pari viikkoa sitten s-postia, ja he lupasivat ottaa pääsiäisen jälkeisellä viikolla yhteyttä, mutta mitään ei kuulunut. Tänään laitoin uudestaan postia sinne, jos nyt tulisi varmuus! 

J:lle täytyisi vielä liivi käydä ostamassa, ja lähettää hän ja mun isi Itämeren toiselle puolelle hakemaan vähän juominkeja.


Lauantaina kirjoiteltiin toisen kaasoni kanssa paikkakortit valmiiksi. Vielä tarttis tuunata liitutaulut (johon kirjoitan istumajärjestyksen), mun ja J:n skumppalasit hakea, kilhat vietävä puhdistukseen ja mitäköhän vielä... Kakkupohjat pitäis tehdä pakkaseen ja suunnitella vähän miten ne täyttäisi ja koristelisi. Opastekyltit pitäisi myös tehdä, ja ne tehdäänkin viikonloppuna. Jos ei sada! Niistäkin kuvia tulee varmasti blogin puolelle! 

Tuntuu, että aika käy vähiin mutta uskon että kaikki järjestyy ja että meidän päivästä tulee ikimuistoinen. Jos olisin lottovoittaja, palkkaisin todellakin hääsuunnittelijan, että itse ei tarvitsisi tehdä yhtään mitään! 


 

Käytiin eilen myös Ikeassa, ostin vähän viinilaseja häihin, ja Pyrylle muovikulhoja ja lusikoita, sillä kuvioihin astui soseet! Mukaan tarttui myös vessaan matto ja pieneen expedit-hyllyyn muutama uusi laatikko.




Huomenna mun vauva on jo 4kk <3 Aika menee erittäin nopeesti, en ois uskonu.. Eilen kun taas muisteli synnytystä, niin tuntu kun se olisi ollut vasta muutama päivä sitten!! Vapun jälkeen on neuvola, saa nähdä paljon poika on taas kasvanut.

Huomenna onkin se vappu. Meillä vappu onkin erilainen mitä edellisinä vuosina, huomenissa ollaan ihan vaan kotona, torstai aamupäivällä mennään ystävien kanssa brunssille ja illemmalla mun porukoille. 

Alotin kirjoittamaan tätä postausta aamulla ja kello on nyt 17:28 ja sain tän nyt valmiiksi! Poika on pitänyt kiireisenä koko päivän. Maistettiin tänään myös kukkakaalisosetta. Pyry näytti vähän nyrpeetä naamaa, joten oli pakko maistaa itsekkin. Hyi helkkari että oli pahaa!!

Mitäs vappusuunnitelmia lukijoilla on? Ja äidit, milloin te aloitte maistelemaan soseita, millä aloititte ja mistä lapsenne pitivät eniten?

11 kommenttia:

  1. Kummankin kans eka ollu keitettyy pottua korvikkeella, ja pian peruna porkkanaa purkista, heti ku huomannu et sopii (vajaa viikko) niin uusi maku, ja heti ku huomaa et sopii niin pois niistä purkkimönjistä koska ne on hirveetä kuraa! En ite niitä söis niin en antais mun vauvallekaan! Plus että sit ku ne lihat tulee kuvioihin niin ne kaikki haisee samalta ja maistuu, yök. Itsetehdyt on ihanan värisiä ja makuisua. Bataatti ja maissi ja porkkana olleet kummanki suosikkeja yksin ja toistensa kanssa sekoitettuna :) namnam, maistuu äidillekin, se kukkakaalikin itsetehtynä on hyvää-varsinki jonku kans sekoitettuna :) pienelle on helppo soseuttaa jääpalamuottiin ja pakastaa niin tulee sopivia annoksia ja kiva sekoitelkakin sit :) ja myöh lihat pakastaa niin :) mut vaan mun tapa, jokausella äipällä oma hyvä tapa vauvansa ruokaan, tuli se purkista tai ei :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aion todellaki tehä kaikki soseet itse, mut aattelin nyt kun vasta maistellaan niin ostaa noita purkkeja, vituttaa jos keittää kauheet määrät ja sit ei sovikkaan! :D Mutta ite oon 100% itse tehtyjen puolella :)<3 Ja kukkakaalista en muutenkaan tykkää, mut oli pakko maistaa. Virhe :D Meinas laatta lentää...

      Poista
  2. Haha! Ootan innolla syksyä ja samaan aiheeseen tutustumista! :D

    VastaaPoista
  3. kukkakaali on hyvää! Mut ei kaupan sose, ja vauvansuuhun ehkä paras sekoittaa just bataattiin tms. Joo purkeiöla aloitettiin meidänki poikien kaa just samast syystä :)

    VastaaPoista
  4. Meidän pojalle aikanaan aloitin porkkana- ja perunasoseella. :) Taisi olla vähän alle 4kk, kun aloitin ekan kerran, vaikka nevolassa sanotaankin, että vasta kun 4kk tulee täyteen... Mutta meillä alkoi menemään maitoa niin paljon, ettei mikään olisi riittänyt niin oli pakko siirtyä vahvempaan ruokaan. :P

    Se on kyllä hauskan näköistä kun pieni ihminen nyrpistelee pahoille ruoille.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meillä oli kaks päivää vajaa 4kk :D Tuskin niin tarkkaa on :P Neuvola vast ens viikolla! Meilläkin menee maitoa ihan törkeesti, siks siirryttii kiinteisii :)

      Haha no niin kyllä on! :D

      Poista
    2. No miettii, että silloin joskus kiinteiden aloittamiseen suositusikä on ollu 3kk niin tuskinpa ny ihan nii tarkkaa on. :D Ja eihä sitä neuvolas tartte kaikkee kertoo, mäkin kerroin vast tyyliin 5kk neuvolassa et on kiinteet alotettu... :D

      Poista