tiistai 16. syyskuuta 2014

Mitä meille kuuluu?

Väsymys. Se on nykyään toinen nimeni. Nukuin sitten 3 tai 9 tuntia, sängystä on vaan vaikea aamulla päästä ylös. 

Pari viime yötä on mennyt oikeastaan valvoessa. Ekana yönä Pyry meni kiltisti nukkumaan, mutta heräsi puoli yhdeltä huutamaan. Huusi ja huusi ja huusi. Johonkin sattuu. Mihin?! Katsoin vaippaan; ei mitään. Hieroin mahaa, ei auta. Kävelin ympäri kämppää huutava lapsi sylissä. Epätoivo; miksen pysty auttamaan. Ei kelvannut maito, ei mikään. Laitoin pojan takaisin pinnasänkyyn ja Pyryn kummitädin ostaman "mobilen" päälle, joka soittaa musiikkia ja heijastaa liikkuvia kuvia kattoon. Poika vihdoin rauhottui ja suostui juomaan maidon ja nukahti. 

Herää joskus 3-4 välissä huutamaan kovempaa, tai siltä se ainakin tuntui. Kurkkaan ekana vaippaan ja siellä onkin kakka. Taino. Vettä, jonka joukossa pari hassua papanaa. Ripuli on polttanu pyllyyn ikävät punaiset jäljet, vaikka ei siellä kauaa kerennyt olemaan. En yhtään ihmettele että sattuu!

J käy pesemässä pojan ja sitten istuskeltiin sängyllä tovi, poika ilman vaippaa. Pyry alkaa jossain vaiheessa pilkkimään joten laitetaan rasva ja talkki sekä vaippa, ja otetaan poika meidän väliin nukkumaan. Nukuttiinkin siitä sitten johonkin 9-10 asti. 

Aamulla Pyry on ihana pirteä itsensä, mutta aamupalan ja päikkäreiden jälkeen vaipasta löytyy harmaa(?) ripuli. Poika muuten ihan normaali.

Yöllä heräili muutamaan otteeseen, veikkaan että vatsassa vielä hieman väänsi. Tänään kuitenkin vaipan sisältö on ollut suht normaalia, ja poika ollut oma itsensä. Pylly on vielä pahan näköinen, punertava ja näyttäisi ruvella olevan. Eiköhän tuo hoitamalla ohi mene.

Se, mikä tän aiheutti, siitä mulla ei ole minkäänlaista käryä! Ei olla syötetty pojalle mitään erikoista eikä mitään uutta. Toivottavasti nyt menee nopeasti ohi. Vatsataudiksi en tätä kyllä epäile. Kuumettakaan pojalla ei ole ollut.




Tänään lähdettiin perheen voimin saareen, jossa on J:n sukulaisten mökki, joka on siis myös meidän käytössämme. J meni hakkaamaan halkoja, me Pyryn kanssa hengailemaan. Tai oikeastaan Pyry meni nukkumaan ja mä neulomaan villasukan loppuun. Pyry nukkuikin koko sen ajan, mitä tuolla oltiin. Joten kuvat pienestä miehestä jäivät vähäisiksi.








Seuraavaksi vuorossa onkin Pyryn sukkien ja tumppujen neulominen, ja täytyy varmaan täksi talveksi itselle neuloa uusi kaulahuivikin. Ihanaa kun syksy tulee niin saa pukea päälle kaikkea pehmeää ja lämmintä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti