torstai 6. marraskuuta 2014

DIY - JOULUKALENTERI -14

Ajattelin tänä vuonna pitää blogissani joulukalenterin!

Ideana olisi, että jokaisen luukun takaata paljastuisi 24 päivänä aikana jouluun sopiva DIY - idea. Ideoita alan toteuttamaan jo marraskuun aikana, sillä joulun alla on paljon muutakin tekemistä kun joka päivä askarrella. Mutta ideat paljastan vasta 1. joulukuuta alkaen!

Joulusta uuteen vuoteen meinaan pitää pienen tauon, niinkuin varmasti moni muukin. Syynä joulurauha, en halua kesken joulun roikkua tietokoneella, vaan antaa aikaa perheelle. Toisena syynä on myös Pyryn 1-vuotis synttärit, jotka tulevat viemään varmasti paljon aikaani. 

Mutta miltäs tämä kuulostaisi, huono vai hyvä idea?


weheartit.com

9 kommenttia:

  1. Hyvä idea! Kannatan, niitä on ihana seurata :) Yritän itsekin tänä vuonna kunnostautua, sain ystäväni blogista haasteen joulukalenterin postailuun. Täytynee ottaa haaste vastaan. Se on todellakin haaste näin harvakseltaan postailevalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Haha, en mäkään päivittäin postaile mutta jos on aihe valmiina mitä kirjottaa joka päivä niin varmasti onnistun ;) Ja aihe joka on lähellä sydäntä :) Ota ihmeessä haaste vastaan, tahdon seurata sun joulukalenteria!! :D

      Poista
  2. Kuulostaa tosi hyvälle, hieno idea! Multakin tulossa joulukalenteri, mutta vähän sellainen perinteisempi. Innolla odotan sun joulukalenteria!! Jos toiveita saa esittää niin olisi kiva jos jotkut DIY jutut olisi sellaisia helppoja ja halpoja toteuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, innolla odotan sunkin kalenteria!! :)

      Joo, noi on ehdottomat kriteerit kyllä mun kohdalla joten toiveesi toteutuu varmasti joka luukun kohdalla! :D

      Poista
    2. Ja jos saan kysyä, millainen on perinteisempi? ;) Mulla kun ei aikaisempaa kokemusta näistä kalentereista oo, en oo lukenu yhtään blogia joka ois pitänyt, enkä oo itsekkään toteuttanut joten oon vähän alottelija tässä :)

      Poista
    3. No en mäkään tiiä oikeastaan :D Jotain joulukalentereita katselin viimevuonna ja niissä oli lähinnä reseptejä ja jouluisia juttuja. Näitä mullakin, mutta myös paljon muuta ja arvontoja ;)

      Poista
    4. Aaa okei, kuulostaa kivalta ;) Mullakin tulee luultavasti muutama resepti olemaan :)

      Poista