maanantai 24. marraskuuta 2014

#mainiomarraskuu, päivät 18-23

Eilisten kiireiden vuoksi viime viikon kollaasin saatte vasta tänään! Instagram-seuraajat tosin ovatkin nämä jo nähneet ;)




18. Kynttilän valo ja sen tuoma lämpö on kyllä kauneinta mitä tiedän tähän aikaan vuodesta.

19. Päivän yllätys. Sain tilata netistä itselleni synttärilahjaksi BOLA-korun jonka mieheni siis minulle lupasi maksaa. Tästä olenkin jo jonkin aikaa haaveillut ja vihdoin se minulla on!

20. Lempipaikkani kotona on ehdottomasti oma sänky. Siellä tulee vietettyä muutenkin aikaa kun vaan iltaisin nukkumaan mennessä. Neulon, kirjoitan blogia ja katson telkkaria sängyssä.

21. Lämpö. Heivattiin Pyryn kanssa rattaat talvisäilöön ja otettiin esille takaisin yhdistelmävaunut, jotka ovat paljon kätevämmät näin talvella. Tuunasin vaunuihin makuupussin joka lämmittää kivasti talvella kyytiläistä. Ja pitihän Pyryn heti päästä testaamaan! Näyttäis olevan tyytyväinen asiakas, eikös? ;)

22. Ystävyys. Mitä enemmän Pyry kasvaa, sitä enemmän hän osoittaa kiinnostusta Domia kohtaan. Kotonakin koko ajan konttaa Domin luokse, ja nyt on alkanut kiipeilemään tämän selkään. Korvien ja hännän repiminen on jäänyt vähemmälle ja nykyään Pyry paljon silittelee (lue: taputtelee) Domia päähän ja selkään. Myöskään Domi ei enään juokse Pyryä karkuun vaan antaa tutkia. Kun oltiin pulkkailemassa ja Pyry laski pienen pienen mäen, Domi seisoi vieressä ja tarkkaan katsoi Pyryn liukua. 

23. Rauhoittava maisema. Mä niiiin tykkään kun tuli lunta (vaikka tän päivän aikana suurin osa onkin jo lähtenyt...) ja luonto näytti niin kauniilta ja valosalta. Edes sen hetken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti