tiistai 26. marraskuuta 2013

Viikonloppu - ihana viikonloppu. Osa 2.

Viikonlopusta kertoilu jatkuu!

Eli tosiaan lauantaina sitten katsottiin tyttöjen kanssa vähän noita elokuvia, ja höpöteltiin kaikenlaisista asioista, ikävistä ja iloisista. Ihanaa kun on ystäviä joille voi puhua IHAN kaikesta. Ja tiedostaa samalla sen, että ne asiat pysyy meijän välisinä. Olette ihania muruset <3

<3<3

Heitin sitten tytöt elokuvan jälkeen koteihin, ja ehdin vielä kauppaan tekemään sunnuntaisia kakkukahveja varten viimehetken ostokset.

Kaupasta suuntasin sitten kotiin, ja lähdinkin meidän koiran kanssa lenkille. Niin, meijän eläintarhaan kuuluu kissan lisäksi siis saksanpaimenkoira, Domi, joka on tällä hetekellä 1v 10kk vanha. :)


<3

Jep, sillä on vähän hassu tyyli juoda...

Pakollinen pentukuva! <3

Domi on vähän normaalia isompi sakemanni, säkäkorkeutta löytyy semmonen ~70cm ja painoa ~45-50kg :) 

Onneksi on kunnon koira, eikä mitään pientä puudelia, kun mua aina pelottaa iltasin käydä lenkillä jos joudun yksin menemään. Nytkin kello oli kuitenkin jo lähemmäs 11 illalla. 
Lenkin jälkeen rupesin odottelemaan J:tä kotiin, ja ajankuluksi rupesin sitten leipomaan juustokakkua seuraavalle päivälle. Onneksi leivoin, koska sunnuntaina meinasi tulla ihan kiire.
J tuli joskus 1 aikaan yöllä kotiin ja heillä oli kyllä ollut mukavat polttarit! 

Sunnuntaina herättiin hyvissä ajoin, että ehditään leipomaan kaikki herkut ja vähän siivoilemaan ennenkuin vieraat tulevat. 
Leivottiin kaiken kaikkiaan kaksi suolaista piirakkaa, toinen oli tex-mex kanapiirakka ja toinen kanttarelli-suppilovahveropiirakka. Molemmat onnistuivat todella hyvin ja kummatkin maistuivat vieraille! Tehtiin myös kääretorttukakku ja edellisenä iltana, tai yöllä leipomani vanilija-mansikkajuustokakku. Olivat nekin herkkuja! 
Lahjoja sain myös! Oikeestaan enimmäkseen rahaa ja lahjakortin, mutta myös jotain pientä tavaraa.

Tätä oonkin toivonut! Saa tehtyä vauvalle kaikki soseet itse, sekä muitakin ruokia! Kiitos äiti ja iskä<3

Lisäksi sain mummilta hopeisen tarjottimen, johon luultavasti tulen tekemään jonkun kynttiläsomistejutun, tai mitä nyt keksinkään! Se on todella hieno, siitä ei vaan nyt valitettavasti ole kuvaa tänne! Mummi toi myös hänen tekemää mehua ja hilloja, onneksi, koska ne olikin minulta jo loppu! Kiitoksia mummille<3

Loppuillasta katsottiin J:n kanssa sitten tuo Itse Ilkimys 1 -tai osa siitä, kun ei jaksettu kokonaan katsoa. Mua ei haittaa vaikka oon nyt sen muutamaan kertaan nähnyt, se vaan on niin hyvä!

Eilen maanantaina täytinkin sitten sen 20v! Tuntuupa hassulta, nyt ois virallisesti teinivuodet ohi! Paljon on sadellut onnitteluja, ja hyvä ystäväni sekä siskoni kävivät ihan paikan päällä onnittelemassa.


Tajusin myös, että laskettuun aikaan on n. 5 viikkoa. Siis 5. 40 viikosta on enään 5 jäljellä. Mulla olis vielä muutama pikku hankita mitä pitäis hankkia ja sit pitäis vauvan vaatteet pestä ja pinnasänky laittaa valmiiksi ja jonkinmoinen sairaalakassikin tarttis varmaan pakata?
Oon koko ajan ajatellu että no onhan tässä vielä aikaa. Entäs jos vauva päättääkin tulla esim. 3 viikkoa etuajassa niinkuin J on tullut? Sittenhän se tulisi jo n. kahden viikon päästä... HUI!
Ajatella, että kohta meillä täällä on jo pieni nyytti <3 En jaksa noita asioita sen enempää stressata, kyllähän tässä vielä aikaa on! *koputtaa puuta*

Pikku masukka<3

Iloinen synttärisankari, jee!


Paljon kiitoksia kaikille ketkä eilen minua onnittelivat! Huomasin myös, että olen saanut uusia lukijoita! Tervetuloa, toivottavasti pidätte mun höpötyksistä! :)

Ps. Tein tohon oikealle gallupin, jossa voi äänestää toivepostauksen aiheen!


Neea

4 kommenttia:

  1. Onnea vielä muru <3 munkin pitäisi tän viikon aikana saada keittiöpostaus tehtyä. Siitä tulee hieno!!!

    VastaaPoista
  2. Mulla on vaan joka ikinen kerta pimeessä kävellessäni tunne, mä turvaudun koiraan ja koira muhun. Kun mörkö hyökkää yhdessä sitten täristään toistemme kainaloissa silmät kiinni ja soitetaan M hakemaan meidän autolla kotiin :)<3

    VastaaPoista