torstai 21. marraskuuta 2013

Viime päiviä

Toissapäivänä otin pienen varaslähdön jouluun ja leivoin pipareita!! Taikina oli Eestiläistä, sillä sain sen mun isältä joka oli ollut työmatkalla Virossa ja saanut sieltä leipomosta kyseistä taikinaa. Oli kyllä melkeen samanmakusta kun suomalainen, ehkä hieman vahvempaa.
Eilen jatkui joulutohinat, laitettiin J:n kanssa jouluvalot paikoilleen! Vielä ei niitä kyllä päälle laitettu, ehkä sitten lähempänä joulua. Mutta ompahan valmiina! 






Tuli kyllä hyviä, nams!


Hain maanantaina valokuvaliikkeestä muutaman kuvan, jonka kehitin. Mulla oli ylimääräsenä taulu, jonka halusin ottaa käyttöön.


Tänään en ole oikein tehnyt mitään. Paras ystäväni kävi kahvilla aamupäivällä ja sitten olenkin vain ollut sohvalla ja alotin neulomaan vauvalle villahaalaria :) Nyt odottelen, että siskoni pääsee töistä ja tulee tähän meijän luo sillä lupasin värjätä hänen hiuksensa. Olen siis valmistunut parturi-kampaajaksi keväällä v. 2012 ja tykkään tehdä niitä hommia, vaikka en kokopäivä työkseni niitä pysty selän takia tekemään. Harmi, koska pidän paljon hiustenlaitosta. Onneksi on tuttuja ja sukulaisia kenen hiuksia saan laittaa, niin pysyy taito yllä!

Nyt ruuan laittoon ennenkuin J tulee töistä kotiin!


Neea

4 kommenttia:

  1. Joulujoulujoulu<3 en tiedä parempaa! p.s sain vihdoin kirjotettua ekan tekstin blogiin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei oo parempaa! Onneks vaa kuukaus enää ;)<3 Oiiii, täytyy käydä lukee! ;)

      Poista