sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The Ring, ja kuulumisia

Eilen se käytiin ostamassa. 
Tai oikeastaan tilaamassa, kun liikkeessä ei ollut sopivan kokoista. Puoli kokoa liian iso. Pöh, joutuu odottamaan. Toivottavasti tulisi nopeasti, niin voin sitten ihastella sitä kesäkuuhun asti.

On se vaan niin mun tyylinen ja näköinen. Ihastuin siihen entistä enemmän kun näin sen ihan oikeasti.




Sormus on palladiumvalkokultainen, niinkun on mun kihlasormuskin. Sormus on jonkin verran leveämpi kun mun kihlasormus, mutta ei kuitenkaan mikään järkky iso. Sormuksessa on 61 timanttia, ja keskirivillä on timanttikukka ja filigraanikuviota. 

Saatiin sormuksesta alennustakin reilu sata euroa, mikä on tietysti vain positiivinen asia! Oli tosi mukava naismyyjä Kultajousessa!


Muutenkin suunnitelmat on hyvällä mallilla. Ruoka tilataan sittenki eräältä tilalta suoraan, saadaan todella halvalla ja se oli tosi hyvää!! Ensi viikolla täytyy tilata loput koristeet ja pikkujuttuja käydä ostelemassa, muuten ei sitten voikkaan tehdä mitään ennen toukokuuta. Pitäisi vielä muistaa hakea esteettömyystodistus seurakunnalta. Onneksi sen vielä ehtii, mutta jos hakisi sen kuitenkin ajoissa, ettei jää viime tinkaan... Ilman sitä kun ei naimisiin mennä!


No mitäpä meille muuten kuuluu?

Meille kuuluu hyvää! Pyry täytti tänään 3kk ja onkin ollut reipas poika koko päivän <3

Eilen vietettiin Earth Houria, tosin me taidettiin ehkä vähän nukahtaa sohvalle, ja meidän Earth Hour kesti 20.30-23.30... Hups.

Viime viikolla Pyry nukkui yhen yön kokonaan!! Meni klo 21 nukkumaan, ja heräsi syömään vasta klo 6.15!! <3 Nyt on pari yötä mennyt taas vähän huonommin, n. 1-2 krt herännyt syömään, mutta onneksi ei sen enempää. Päiväunia nukkuu hyvin.

Hän myös lattialla ollessa pungertaa kyljelleen, mutta siihen sitten jää ja lopulta menee hermo kun ei siitä pidemmälle pääse! Ehkä kohta meillä kierähdetään. 

Ihanaa on myös kun aina mua tai J:tä katsoessaan naamalle leviää todella leveä hymy vaikka kuinka kiukuttaisi! Pyry jopa pienesti naurahtelee. Ens perjantaina neuvola niin saadaan tietää paljonko poika on jo pitkä ja kuinka painava!



<3

 
Rakas 3kk <3


Supermies menossa untenmaille.

15 kommenttia:

  1. Jostain eksyin blogiisi, ja voi että! Mä en malta lopettaa sun blogin lukemista, liityin heti lukijaksi. :) Itsellänikin blogi joka käsittelee lähinnä arkea ja raskautta, pienokaisen laskettu aika toukokuussa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla, kiitos! :) Saanko sun blogin linkin, voisin käydä kurkkimassa? ;)

      Poista
  2. Hei vaan hei. Olen lohjalainen ja luen sinun blogia. Tämä on todella hyvä ja mielenkiintoinen lukea luen myös babyshower blogia. Yksi asia mikä minua hieman vaivaa on se että ymmärrän sinun olevan edellä babyshower blogin pitäjää mutta koen kommenttisi hieman ehkä ylimielisenä ja *ammattilaisena* kun komnentoit. Ja ihan positiivisessa mielessä tarkoitin että mielestäni kommentoinnin voisi tehdä nätimminkin eikä päteä joka asiasta. En tiedä koetko asian niin vai haluat neivoa tuttua ? Vielä muistutun että en sanonut tätä pahalla :) toivon sinulle pyrylle kaikkea hyvää !

    VastaaPoista
  3. Oho! No tarkotukseni ei tosiaankaan oo päteä/arvostella tai mitenkään muutenkaan! Voi olla, että kirjoitustyylini saattaa antaa toisen kuvan mitä tarkoitan. Mielestäni olen vaan kertonut omia kokemuksia ja ajatuksiani, en todellakaan millään pahalla ketään kohtaan. Ja ei, en ole ylimielinen tai *ammattilainen*. Kiitos kommentistasi, yritän jatkossa kommentoida niin selkeesti, että siitä ymmärtää etten mitään pahaa tarkoita ja anteeksi jos olen jollekkin pahan mielen tehnyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis muuten kiva tietää kuka oot, että tunnetaanko me ennestään? :) Paitsi tietysti jos haluat pysyä nimettömänä niin se ei haittaa sitten!

      Poista
  4. Miksi syötät noin? :o

    VastaaPoista
  5. Ai harsolla tuettuna? Saan kädet vapaaks ja poika nukahtaa syömisen jälkeen suoraan sänkyyn. Ja ei tykkää kauheesti syödä sylissä. Ja jos syö sylissä ja nukahtaa siihen niin herää takuuvarmasti kun siirrän pinnikseen joten ollaan koettu toi iltasin parhaimmaks tavaks :)

    VastaaPoista
  6. Etkö sitten röyhtäytä syönnin jälkeen? :o Vaikka ois toi koliikkipullo niin kyllä meillä röyhtäsy tulee silti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei Pyry oo röyhtässy pitkään aikaan enään :) Kaikki ilma tulee toisesta päästä :D Vaikka yrittäiski röyhtäyttää niin ei vaan tuu :)

      Poista
  7. Tosi kivan oloinen blogi! Jään ihmeessä seurailemaan häiden tuloa! melkeempä hengessä mukana! :)

    Tässä mun blogi jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa!
    http://ourjourney-tanja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Kiitos paljon!! :) Täytyy illemmalla käydä tutustumassa paremmin sun blogiin, ensisilmäyksellä näytti mielenkiintoiselta! ;)

    VastaaPoista
  9. Täällä kans yks lohjalainen lukija! Ihana blogi sulla! Ja söpö lapsi :) itellä kans 6kk ikänen poika ja naimisissaki oon jo :) ja 19 vuotta vasta ikää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Nonii ;) Nyt rupesin vaan miettii että kuka oot, lohja kun ei mikään suurkaupunki ole :-DD

      Poista
  10. Meillä on varmasti yhteisii tuttuja :D ainaki nannan tiedän jeren kautta :D facesta löytyy Saija Pöyry :)

    VastaaPoista