lauantai 1. maaliskuuta 2014

Ekan kerran yökylässä

Eilen se sitten tapahtui. Pyry meni ensimmäistä kertaa yökylään.

Huolta ei ollut, koska lapsenvahdit mitä luotettavimmat, mun vanhemmat. 

Mutta kyllä oli tyhjä olo. Kokoajan oli tunne, että jotain puuttuu. Mutta en sentään puolen tunnin välein soitellut äidille, että miten siellä menee.

Me sitten J:n kanssa päätettiin lähteä ravintolaan syömään, ja oli kyllä outoa kun laukusta ei löytynyt yhtään vaippaa tai tuttipulloa! 


<3






Ravintolassa menikin aikaa, kun juteltiin kaikesta (paitsi Pyrystä ja töistä!). Sieltä kotiuduttuamme laitoimme vielä saunan lämpemään vaikka kello olikin jo 10 illalla! Ja saunan jälkeen oli tarkotus katsoa vielä elokuvaa, mutta päätettiin kerrankin nukkua kunnolla yöunet.

Ja nukuttua tulikin. Heräsin kyllä 7 aamulla, mutta ajattelin että 
"en varmana nouse tähän aikaan!".

Ylös noustiin puoli 11 eli yöunia tuli nukuttua 10h!! Oli hieman pöhnänen olo, en muista koska viimeeksi olisin nukkunut noin pitkään putkeen! 

Lähdettiin siitä sitten koiran kanssa metsälenkille kun oli niin kaunis aamu. Lenkiltä mukaan tarttui koivunoksia ja niistä väsäsin sitten olohuoneen ikkunanlaudalle tälläisen:




Lenkin jälkeen tehtiin oikeen kunnon aamupala! Kahvia, tuorepuristettua mehua appelssiineista, kananmunia, pekonia, leipää.... Nam!!

Aamupalan jälkeen sitten lähdettiin hakemaan Pyry kotiin! Poika oli ollut kiltisti eikä ihan hirveesti ollut valvottanut mun vanhempia. 

Oli kyllä ihanaa viettää laatuaikaa rakkaan kanssa, mutta oon kyllä ilonen kun poika on taas kotona <3





Neea & Pyry

4 kommenttia:

  1. Voi vitsit! Oli varmasti ihanaa olla kahdestaan välillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli! :) Vaikkakin vähän outoa kun tottunut että juniori kulkee mukana :D Mutta ihanaa kun sai rentoutua ihan vaan kahdestaan! :)

      Poista
  2. Ihanalta kuulostaa, jaksaa taas entistä paremmin arjessa! :)

    VastaaPoista