keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Toivepostaus part. 2!

Noniin, nyt oon saanu aikaseksi kuvailla vähän tätä meijän kämppää, kuvat on suurinpiirteisiä enkä jokaikistä nurkkaa ja koriste-esinettä alkanut kuvaamaan!

Pidemmittä puheitta, tervetuloa meille!

Aloitettakoon eteisestä.










 
Eteisestä matka jatkuu makuuhuoneeseen!











Makuuhuoneesta olohuoneeseen, jossa on Pyrylle oma pikku nurkkaus!













 



Pyryn oma vahtihauva, Domi.


Olohuoneesta viimeiseen nurkkaukseen, keittiöön.













Vähän voisin kertoa meidän kodista. Tää on siis pieni rivitalo kaksio, about 60 neliöinen. Meillä on suht isot etu- ja takapihat, joista voisin laittaa kuvia sitten kesällä kun ei siellä nyt oikein ole mitään kuvattavaa. Meidän takapihalta pääsee suoraan leikkipuistoon, joka on tosta meidän aidalta ehkä 50m päässä. Ei siis hirmu pitkä matka. Ja se on myös suht suosittu puisto, tosi moni perhe käy siellä. 

Tää on mun ja J:n kolmas koti. Mutta ensimmäinen OMA koti, eli omistusasunto. Miksi maksaa toiselle vuokraa kun voi maksaa omaa!

Eihän tää mikään iso ole mutta toistaiseksi mahdutaan ja viihdytään täällä. Ollaan rempattu tätä aika paljon siitä kun muutettiin tänne. Lattiat vaihdettu, katto maalattu, seiniä maalattu, sauna maalattu, keittiön tasot vaihdettu, vessaan vaihdettu kalusteet jne... Makuuhuone taitaa olla ainut mihin ei olla mitenkään koskettu.  Onkohan mulla tässä koneella kuvia siitä millanen tämä oli...

Löytyi!

Keittiö ennen

Eteinen ennen


Tuulikaappi ennen ja jälkeen

Vessa ennen ja jälkeen




Makuuhuonekin oli muuttopäivänä melko ankea! Saanut vähän eloa 2 vuoden aikana. Mm. tehtiin itse sängynpääty, hyllyjä seinällä ja tietysti nyt Pyryn hoitopöytä ja pinnasänkykin löytäneet paikkansa.




Tässähän tämä meijän pieni luukkumme oli!

8 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä teillä! Vitsi että on kivaa aina nähdä bloggaajien koteja, mitenniin utelias.. :D

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitti! :) Vaikka puuttuukin se takka(huone), kylppäri mis on kaks suihkuu ja poreamme sekä kodinhoitohuone joista haaveilen! :D

      Poista
  3. Ihana ❤️ ehkäpä joskus mekin päästään tuohon tai johonkin muuhun ihanaan rivariin ;)

    VastaaPoista