keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Stressi? Mikä se on?

Ihme ja kumma kyllä, mulla ei oo minkäännäköstä häästressiä. (vielä.) Kohta enään kaksi kuukautta jäljellä meidän päivään, ja kaikennäköisiä hankitoja on taas tehty!!

Maanantaina käytiin juhlapaikalla katsomassa vähän tiloja, keittiön varustusta ja mittailemassa pöytiä. Tehtiin maanantai illalla J:n kanssa myös istumajärjestys. Ei ollut helppoa! Vaikka eihän se tarkoita että jos sulle määritellään istumapaikka, että sun täytyisi siinä nököttää koko ilta! Mutta oli kyllä hankalaa miettiä, että kuka tuntee kenetkin jne.... Onneksi se on nyt tehty. Vaikka sekin varmasti muuttuu kunhan saadaan vierailta varmuus kuka pääsee paikalle ja kuka ei. Mutta nyt sitä on helppo sitten muokata!

Tiistaina kävinkin sitten Ikeassa. Ostamassa "vähän" pöytäliinoja ja kynttilöitä. Menikin sitten ~140e. Ja for real, ostin pöytäliinoja, kynttilöitä ja muutaman kehyksen. En muuta. Noh, eipähän ainakaan tullut heräteostoksia!




Kuvasta arvaakin teemavärit: keltainen & valkoinen! Värit tulivat ilmi myös kutsuissa, joista postasin viimeeksi.

Mekonkin lasku tuli ja se on nyt maksettu! Vielä kun itse mekko saapuisi... <3 Sen näette vasta häiden jälkeen, J kun sattuu tätä mun blogia lukemaan niin enhän mä tänne siitä voi kuvaa laittaa! ;)

Sormus on nyt aikalailla päätetty ja se pitäisi käydä tilaamassa ensi kuussa. 

Vielä on paljon hommaa, mutta onneksi suurinosa koristeista on nyt hankittu, yhteen häänettikauppaan pitäis vielä tilaus laittaa, mutta tällä hetkellä toi mun Nordean tili ei anna siihen myöten! Ehkä sitten "palkkapäivänä"!

Pöytäkoristeista sen verran, että meille ei pöydälle tuu mitään isoja kukkakoristeita. Vaan yksinkertaisesti niin, että kävin latvalasta ostamassa skumppalaseja, johon laitetaan vettä ja sinne keltaisen ruusun nuppu. Niiden lisäksi pöytiin tulee kynttilöitä, matala valkoinen ja korkea keltainen vierekkäin. Ja näitä kahta "astelmaa" tulee siis pöytiin jokatoinen -menetelmällä. Hah, oompa hyvä selittämään...

Pöytiin tulee valkoiset (luonnonvalkoiset oikeastaan) pöytäliinat, keltaiset kaitaliinat ja lisäksi vielä norsunluunvärisiä ruusun terälehtiä. En malta odottamaan että pääsen koristelemaan tilaa!

Morsiuskimpuksi mulle tulee yksinkertaisesti vain keltaisia ruusuja, ja niiden sekaan jotain limenvihreetä. Äitini lupasi kimpun minulle tehdä <3

Hmm... Mitäköhän vielä osaisin kertoa. 

Opaskylttejä ei sen kummemmin vielä olla suunniteltu, ne ehtii vielä. Ja nyt kun sanon näin niin varmaan päivää ennen juhlaa tehdään niitä keskellä yötä....

J:lle pitäisi tilata kravaatti ja uusi kauluspaita. Pyryllekkin pitäisi joku siisti ''puku'' ostaa, en vaan osaa sanoa minkä kokoinen poika on sillon niin vaikea mennä mitään vielä ostelemaan! 

Paikkakortteja en askartele itse. Ne onkin varmaan ainuut mitkä tilataan valmiina, ja niihin sitten vaan kirjotetaan nimet. Mulla meni hieman hermo jo kutsuja askarrellessa niin päätin, että paikkakortteja en tee itse!

Ruokiakin pitäisi jo alkaa ostamaan pakkaseen, mutta ei sitäkään vielä jaksa stressata. Kaikki aikanaan! Kyllä me ehditään.... *kopkopkop*



 

2 kommenttia:

  1. Meille tulee kans ruusunterälehtiä ja sit kaitaliinana on organzaa. Ylläripylläri pinkkinä.. :D Tilasin ne ebaysta ja yllätyin, ku nuihin terälehtiin oli laitettu oikein jotain "ruusun tuoksua" :D Nyt kivastu tuoksuu tuo yksi kaappi niille. :)
    http://live-enjoy-and.love2.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Nonii! :D Pinkki ei oo oikein mun juttu... :D Mä tilasin noi decora housen sivuilta, ei oo hirmu kalliita sielläkään :)

    VastaaPoista